KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
KIPUFOGÓK CutOut kipufogószelepekkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   


Cut-out 60-mm-es kipufogó szelep, távirányítós vezérlő elektronikával. fotó

Cut-out 60-mm-es kipufogó szelep, távirányítós vezérlő elektronikával.

Ha eddig azon törted a fejed, miképpen lehetne autódon egyszerre nyitott sport kipufogó rendszer, és egy szolídan halk, terljesen széria rendszer, amibõl az adott helyzetnek megfelelõen tudnál választani, akkor megtaláltad amit kerestél.

Az általunk forgalmazott - természetesen amerikai, ott találnak ki ilyeneket emberek - elektronikusan vezérelhetõ kütyüvel akár a piros lámpánál állva is áttérhetsz a vadul üvöltõ sport rendszerre. Egy gombnyomás a mûszerfalon, és a kis motorka átkapcsolja a kipufogó rendszerbe iktatott Y elágazást a sport rendszer felé, ezzel megszabadítva a motort a folytástól. A legegyszerûbben az alábbi animációval lehet szemléltetni a dolgot. A kép magáért beszél.


79.000-ft a szelep távirányitós elektronikával + a szerelési költség, ami a beszerelés megoldásától függ. Akár a szabadba is lehet vele nyitni a kipufogó gázokat, mint a mellékelt ábrán. Nagy motoroknak így is szép hangjuk van, mint például az amerikai V8-asoknak. Vagy valamelyik hangtompító dobot esetleg katalizátort egy megkerülõ csõvel kiiktathatjuk, amibe beleépítjük ezt a szelepet. Amikor a szelep zárva van a dobon vagy katalizátoron áramlik a kipufogógáz, mikor nyitva van a kisebb ellenállású megkerülöcsõvõn. Így bármikor tudjuk tetszõlegesen állítani az autónk hangját és teljesítményét.

 

Kosárba / 100 db
Termékeinket - melyeknek mérete megengedi - postai utánvétellel is árusítjuk.
Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
4
© 2010-2024 Dinamit Dob