KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Komplex Tuningkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Komplex Tuning


Komplex szolgáltatás egy helyen!
CHIP-TUNING, KIPUFOGÓ TUNING, LÉGSZÛRÕ TUNING EGYMÁSHOZ HANGOLVA!

 

Dinamit

 

Alap tuning a motor szerkezeti megbontása nélkül: Sport kipufogórendszerrel nyitjuk kifelé a motor öblítését, ezáltal növeljük a kiáramló gázok mennyiségét, sportlégszûrõvel növeljük a befelé áramló levegõ mennyiségét. Ezekhez a megváltozott öblítési viszonyokhoz hozzá hangoljuk a gyújtást és az üzemanyag-szabályzást. Ezt injektoros autóknál chip-tuning teszi lehetõvé. Így akár 20-25% teljesítménynövekedés érhetõ el. Ebben tudunk neked segíteni egy helyen. Amennyiben felkeltettük érdeklõdésedet ezzel a komplex szolgáltatásunkkal, a részletek iránt érdeklõdj kollégánknál!

Példa:
Kis 106-os Peugeot 1.4-esem van. Felraktam rá a gyári 13-as kerekek helyett 15-ösöket. Az autó lomha lett és a fogyasztása is meg nõt 7-rõl 9-lterre. Amúgy is érzésre nyúlós volt és nagyon kellett forgatni a motort felsõ fordulatszám tartományban, hogy menjen az autó. Készítettünk rá egy hengerenkénti leömlõs 50-es sport rendszert. Benne hagytuk a gyári katalizátort, de lehet bele sportosat is rakni. A kipufogó rendszerrel minimum 8-12% plusz teljesítményt lehet elõcsalni. Kapott az autó egy K&N sport betét légszûrõt.
Sport légszûrõvel 2-3% pluszt lehet még elérni. Most már a motorom kapott levegõt, és a kipufogó rendszer nyitásával át is tudta azt dolgozni. Hozzáhangoltuk a gyújtás és az üzemanyagot chip-tuninggal. Igazán ekkor állt össze az autó. A chiptõl a forgós 1,4-es motor nyomatékos, alacsony fordulaton is erõs lett. Egyenletesen húz 1500-6500-as fordulatig. A fogyasztásom is bármily hihetetlen visszaállt 7-literre, miközben az autó, sokkal jobban megy, és elbírja a 15-ös kerekeket.
A végsebesség is meg nõt. 160-170 km/h-ig intenzíven egyenletese húz. Egyenes úton 200-al sikerült vele mennem, ami egy ilyen kis autótól nem semmi! Klímát meg sem érzi.

Vannak jól és kevésbé jól tuningolható autók. Autó típustól függõen egy ilyen komplex tuninggal akár 20-25% plusz teljesítménynövekedés is elérhetõ!

RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJ KOLLÉGÁNKNÁL!

 

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
2
© 2010-2024 Dinamit Dob