KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
akciók/újdonságokkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
AKCIÓK/ÚJDONSÁGOK


 


Rozsdamentes Fast&Furious sport dob

Dinamit

Webshop[optimalis]

FAST & FORIOUS ROZSDAMENTES SPORTDOB 3000-ccm-ig SZERELHETŐ! DEC. 31-IG AKCIÓS ÁRON 9999-FT SZERELÉS VAGY POSTAI UTÁNVÉTEL MEGOLDHATÓ!

 

Dinamit

Webshop[optimalis]

ÚJDONSÁG !!! Opel Astra "G " "H"és más Z14XEP és Z16XEP motor kódú Opel típusokhoz. Utángyártott katalizátoros csonk. 85.000-ft A termékre 1,5-év garanciát vállalunk. Postai utánvétel vagy szerelés megoldható! TOVÁBBÁ: Opel Astra "G" / Zafira / Vectra Z14XE , Z16XE motorokhoz is gyártunk!

 


 

 

Dinamit

 

Komplex szolgáltatás egy helyen! CHIP-TUNING, KIPUFOGÓ TUNING, LÉGSZŰRŐ TUNING EGYMÁSHOZ HANGOLVA! Alap tuning a motor szerkezeti megbontása nélkül: Sport kipufogórendszerrel nyitjuk kifelé a motor öblítését, ezáltal növeljük a kiáramló gázok mennyiségét, sportlégszűrővel növeljük a befelé áramló levegő mennyiségét. Ezekhez a megváltozott öblítési viszonyokhoz hozzá hangoljuk a gyújtást és az üzemanyag-szabályzást. Ezt injektoros autóknál chip-tuning teszi lehetővé. Így akár 20-25% teljesítménynövekedés érhető el. Ebben tudunk neked segíteni egy helyen. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet ezzel a komplex szolgáltatásunkkal, a részletek iránt érdeklődj kollégánknál!

 

Dinamit

 


Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
4
© 2010-2024 Dinamit Dob