KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Regisztrációkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Regisztráció


A regisztrációs szabályzat elfogadása kötelező!!

Regisztráció

Megrendelést csak helyesen kitöltött regisztrációs lappal áll módunkban elfogadni!

Köszönjük!

Felhasználónév: *
Jelszó: *
Jelszó újra: *
Cégnév:
Teljes név: *
E-mail cím: *
Telefon: *
Számlázási cím (Irsz/Település/utca/hsz): *
Szállítási cím (Irsz/Település/utca/hsz): *
Hírlevél:
Rendeléssel
kapcsolatos
megjegyzés:

Dinamit Kipufogó Tuning&Szerviz

Budapest 1162 Nagyvárad u 16

Telefon: (+36)1-401-0242Rendeléssel, számlákkal, küldeményekkel kapcsolatos kérdések, információ, reklamáció: kipufogo@dinamit-dob.hu

Vásárlási szerződés

Az alábbi dokumentum a www.dinamit-kipufogo.hu web-shopban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül OLVASSA EL!

A www.dinamit-kipufogo.hu weboldal internetes katalógusa, melyben főként saját maga által gyártott, és másrészben más gyártók által beszállított termékeket kínál eladásra. A www.dinamit-kipufogo.hu -n keresztül, történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a webshopot üzemeltető Szatory József Nándor e.v. (székhely Bp. 1162 Nagyvárad u. 16. adószám: 57890481-1-42 nyilvántartási szám: 56558180) és a rendelést leadó magánszemély (továbbiakban megrendelő) között. A megrendelő a rendelés adatait összesítő Vásárlás Jóváhagyás oldalon a MEGRENDELÉS EKÜLDÉSE gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit.


A vásárlás Szatory József Nándor e.v. (székhely Bp. 1162 Nagyvárad u. 16. adószám: 57890481-1-42 nyilvántartási szám: 56558180), mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. 


A megrendelő az adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, Szatory József Nándor e.v. (székhely Bp. 1162 Nagyvárad u. 16. adószám: 57890481-1-42 nyilvántartási szám: 56558180) ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. 


Szatory József Nándor e.v. (székhely Bp. 1162 Nagyvárad u. 16. adószám: 57890481-1-42 nyilvántartási szám: 56558180) tevékenységének megvalósításához a termékkínálat, a szállítás és a fizetés terén partnerekkel működik együtt, így a vásárlási szerződés teljesülését e partnerek szerződésteljesítése is befolyásolja.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik a szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Szatory József Nándor e.v. (székhely Bp. 1162 Nagyvárad u. 16. adószám: 57890481-1-42 nyilvántartási szám: 56558180) számára ilyen esetben a többletköltséggel megterheli megrendelő virtuális számláját.


Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

A www.dinamit-kipufogo.hu rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

A megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után 1 óráig előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást írásban, a rendelésazonosító-szám megjelölésével kell a vásárlást visszaigazoló e-mailben feltüntetett kapcsolattartási címre eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt a Szatory József Nándor e.v. (székhely Bp. 1162 Nagyvárad u. 16. adószám: 57890481-1-42 nyilvántartási szám: 56558180) visszajelezte.


A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

 

Postaköltség a termék árán kívül + költség, ami a termékek méretétől és terjedelmétől, és árától függően átlag 3000-4000-5000-ft körüli összeg. Telredelmesebb, nehezebb vagy nagyobb értékű csomagok esetlen ez eltérhet. Előre utalás esetén a postaköltség nemileg olcsóbb. 

 

A regisztrációs szabályzatot megértettem és elfogadom! *
Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
4
© 2010-2024 Dinamit Dob