KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Remuskipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Remus
Remus


A gyõztes hangja

Nem véletlen, hogy a Remus márkajele éppen a farkas. Egyformán szimbolizálja az erõt, az intelligenciát és a sportosságot. Ezek olyan jó tulajdonságok, amelyekkel a Remus is megírta a sikertörténetét.

1990-ben, tehát több mint 20 évvel ezelõtt 10 munkatárssal alakult mega a Remus. Csak 5 évvel késõbb 300 alkalmazottal már piacvezetõk voltunk a sportkipufogó-rendszerek gyártásában. Most, a megalakulás után 13 évvel a cégcsoport már több mint 620 alkalmazottra nõtt. Habár a siker mércéje nem feltétlenül a nagyság, a Remus fejlõdése a csoportszellemet igazolja. A "farkas" idõközben már több mint 50 országban világszerte hátrahagyta a nyomát. Erre nagyon büszkék vagyunk. De ez egyúttal kötelezettséget és ösztönzést is jelent számunkra, hogy ezen a sikeren minden erõnkkel tovább dolgozzunk.


Remus

 

A Remus a jövõben is sokat tesz a versenysportokért, és azért, hogy az utazás élvezetes legyen. Az R&D osztályunk a jövõben is meggyorsítja a fejlesztéseket. Elõtérben áll a Sound, a teljesítmény és a design optimális kombinációja. Számos megtiszteltetés és siker igazol minket és a munkánkat a közönség szakfolyóiratokban, és magazinokban történt megkérdezése alapján. Mi a Remustól minden erõnkkel azon dolgozunk, hogy a vevõink büszkék lehessenek arra, hogy a sportkipufogó-rendszerek gyártói közül a piacvezetõ termékét a sajátjuknak tekinthetik.

 

Remus


A Remus minden versenypályán otthon van

Mindenhol ott, ahol döntõ szerepe van a sebességnek, a dinamikának és az esztétikának a Remus Racing Kader sportolói a legjobbak közé tartoznak, nemcsak az autós vonalon.

Két különösen sikeres képviselõjük a sívilágkupa-gyõztes Alexandra Meissnitzer és a lovasugró Anton Martin Bauer.
Alecandra Meissnitzer az osztrák nemzeti sícsapatban évek óta garancia a nemesfémre. A 29 éves, akit "Meissi"-nek becéznek a rajongói, az 1999-es sívilágbajnokság összetett gyõztese a farkasfejjel megy vadászatra, Vail-ban két aranymedált is nyert. Egy sebesülés miatti kémyszerszünet után folytatja sikersorozatát. A 2003-as sí-VB-n St.Moritz-ban ezüstmedált nyert.

Remus

 

Nem ennyire gyorsan. de közben már jelentõsen ugrásszerûen sikert sikerre halmoz világklasszis lovain a "Remus Racing"-on és a "Remus Equo"-n a 39 éves Anton Martin Bauer. Az olimpia- és világkupa résztvevõje nemcsak osztrák mester, hanem 1999-ben megnyerte a hannoveri nagydíjat is. Majd 2002. nov.-ben megnyerte Ausztria legnagyobb teremversenyét.

 

Remus


Remus az autósportban

A motorsport iránti rajongás a Remus számára nemcsak motiváció. A Remus-mérnökök a versenysportokban nagy lehetõséget látnak a gyakorlatban történõ tesztelésre, ami ideális kiegészítése a fejlesztési osztály vizsgálópadokon és mérési laborokban végzett munkájának. Az ott kidolgozott felismeréseket közvetlenül a Remus szériatermékeknél veszik figyelembe.

A "Remus Racing" cégjel alatt számos csapat és versenyzõ startol két- vagy négykeréken a farkasfej jegyében körbe a földgolyón. Néhány éven belül a "Remus Racing" egy nagy családdá vált. Akár forma-, rallye-, túrakocsi, vagy motor versenysport; a "Remus Racing"-nak mindenhol lobog a zászlaja. A vezetõk között fiatal tehetségek és tapasztalt sztárok vannak.

Remus

 

FORMASPORT

Sokan rajonganak az automobilsportokért. Logikus tehát, hogy a "Remus Racing" a formasportért is sokat tesz.
Sok a felnövekvõ ifjú tehetség, így a Forma-3-ban is találhatók a "Remus Racing" családból reményteljes pilóták. A Forma-3000-es pilóták már a következõállomás, a nagy cél a "Grand Prix" a Forma 1 elõszobájában vannak. Itt is támogat a "Remus Racing 2003" néhány fiatal pilótát. A PSM német-cseh csapat mellett, ahol nagy eséllyel indul a két vezetõ Jaroslav Janis és Yannick Schroeder, az osztrák reményteljes Patrick Friesacher overálját is Remus logók díszítik.
A Forma 3000 mellett a Nissan V6 világsorozat egy további ugródeszkát jelenthet a Forma 1-be, ami a Remus-t arra ösztönözte, hogy a fiatal és kiemelkedõen tehetséges Norbert Siedlerrel a Zele Motorsport Team-ben a világ második leggyorsabb versenyszériájának kihívását elfogadja.

"Remus Racing" - RALLYE

Akár hóban, kavicsos terepen, vagy aszfalton, egy motorsport sem olyan sokoldalú mint a rallye.
Nemcsak a pilótáktól, hanem a technikától is mindent megkövetel ez az anyaggyilkos harc a másodpercek töredékéért. A rallye-k ideális tesztelési lehetõségeket nyújtanak az új gyártmányfejlesztés számára. Nem csoda hát, hogy az elsõ Remus motorsport-támogatás a rallyesportnak szól.
Nagy Remus pilóták a FIA-A versenyzõ Armin Schwarz, aki a világbajnokságon kotábban a Hyundai-ért lépett fel, és a többszörös osztrák rallyebajnok Raphael Sperrer, valamint a nem kevésbé gyors kollégái Raimund Baumschlager és Kris Rosenberger, valamint a reményteljes fiatal csillagok, mint Beppo Harrach, vagy Manfred Pfeiffenberger.

Ezenkívül "Remus Racing" rendezvénysorozatokat is támogat, mint pl. az osztrák határon túl is ismert Remus-Castrol-hegyi rallyecsapat.

"Remus Racing" TÚRAKOCSIK

A túrakocsik pilótáinak meg kell küzdeniük a sikerekért. Sokszor szorosan egymás mellett harcolnak a másodpercek töredékeiért és a mm-ekért.
De a nagy precízitás nem csak a pilótáknál alapfeltétel. Remus is nagy gondossággal jár el. A V8STAR-szériában minden jármû nemcsak, hogy Remus sportkipufogórendszerrel van felszerelve, hanem a cím is szorosan egy Remus Racing pilóta kezében van.
2001 után Johnny Cecetto - akinek a kocsiját a többéves Remus Partner Team Irmscher Motorsport újra bevetette - az elmúlt évben is gyõztesként ünnepeltethette magát. A DTM-ben újra a kormány mögé ül Karl Wendlinger "vezetõfarkas" a sportvonal-osztály csapataként. Ugyanúgy, mint a kétszeres FIA-GT világbajnok Wendlinger, a háromszoros DTC-bajnok Jürgen Hohenester is beveti magát Audi TT bázisú túrakocsijával.

Hohenester az édesapja Alfons irányításával mindenek elõtt a Nürburgringen mutatja meg, hogy mit tud a Remus kipufogó. Philipp Peter és Christian Menzel mellett Dieter Quester - a túrakocsilegenda - is a Remus Racing család gyors pilótája. Remus - mint technológiai partner - az Alfa Romeo 147 Diesel-Cup-nál aktív. Itt lettek elõször a sportkipufogó-berendezéseknél a speciális versenyképes koromszûrõk alkalmazva. Ezenkívül a Remus Racing a szériaszponzor is a német "Tourenwagen Challange"-nél, valamint a különbözõ márkakupáknál.


TELJESÍTMÉNY

A tapasztalt Remus-technikusoknak sikerült kedvezõ áramlású kipufogót kifejleszteni és a magas hangfrekvenciuákat "Remus-Sound"-dá átalakítani.
35-85% kipufogó-ellennyomás-csökkenés alapján kb. 3-5%-os teljesítmény-növekedésre lehet számítani.

A GYÕZTES TELJESÍTMÉNYDIAGRAMMJA


Remus


Átlagos teljesítménynövekedés
kb. 35%-os
kipufogó-ellennyomás-csökkenésnél

Átlagos teljesítménynövekedés
kb. 50%-os
kipufogó-ellennyomás-csökkenésnél
PKW=szgk , PS=LE

Átlagos teljesítménynövekedés
kb. 85%-os
kipufogó-ellennyomás-csökkenésnél


Ez a teljesítmény-növekedés nemcsak a teljesítmény-vizsgálópadon mérhetõ, hanem a vezetési viselkedésben is érezhetõ.

A teljesítmény diagrammokból kivehetõ, hogy pl. egy 90 lóerõs, valamint egy 150 lóerõs jármû teljesítménye hogyan változik egy EK-engedélyezett Remus sportkipufogó beszerelésével.

A Remus sportkipufogó speciális felépítése, valamint az ezzel összefüggõ kipufogó-ellennyomás-csökkenés a benzinfogyasztásra is pozitív hatással van

Versenysport-katalizátor

A katalizátornak nem kell feltétlenül teljesítménycsökkenést eredményezne. Erre a Remus a legjobb bizonyíték. Intenzív fejlesztési munka lehetõvé tette, hogy a Remus vevõk részére egy kedvezõ áramlású, kiemelkedõen jó, különbözõ csatlakozási lehetõségekkel ellátott sportkatalizátort kínáljanak.


Remus

 

Koncentrált fejlesztési munka és az eredmény:

Az áramlás-technikailag kiemelkedõ versenysport-katalizátor.
(2000 ccm-ig ONS vizsgával)

Érvek a Remus mellett:
- Kedvezõ áramlású ház
- Csekély kipufogó ellennyomás (100)
- 1000-3000 ccm lökettérfogat között alkalmas
- Mindkét oldalán bilincs- vagy csõ összekötés
- Kérésre lambdaszonda csatlakozó
- Kérésre minden csatlakozóátmérõ
- Csavarozott betekintõ nyílás
- Hosszú élettartam
Remus Z-FLOW

Fém katalizátor - környezet és motorbarát

Mûszaki leírás:
- Kiváló minõségû fémkatalizátor
- Megfelel a legújabb EK-elo~írásoknak - TÜV bejegyzés elmarad
- Akár 55%-ig is nagyobb károsanyag csökkenés a vele összehasonlítható széria kerámia katalizátorokkal szemben
- Kipufogó ellennyomás csökkenés
- Duplafalú szigetelés
- Problémamentes szerelés a széria csatlakozó pontokon.

Különleges elõnyei:
- Legújabb Z-Flow fémkatalizátor technika
- Messzemenõen érzéketlen a mechanikus megterheléssel szemben
- Kedvezõ áramlású
- Hosszú élettartamú


Akusztikus mérõhelység

A Remus teljesen a versenysportrajongó célcsoportok igényeinek megfelelo~en alakította ki a mérési helységét.Remus

Az akusztikai mérõhelységben megvan a lehetõség arra, hogy minden akusztikai mérést normatizált feltételek mellett hajtsanak végre. A külsõ zajok már amúgy is természetes letompítása mellett, ez a helység a mérési tárgy közvetlen hangját a terem határáig szinte tökéletesen elnyeli.

Azzel megakadályozza a reflexiókat, a visszhang- és terem effektusokat, és bizonyítóerejû, megismételhetõ méréseket biztosít..
Ilyen mérések többek között: a menetzaj- és az állóhelyzeti zajmérések, a belsõ és külsõ téri hangminõség-mérések, valamint a hangintenzitás-mérések a hangforrás helyének megállapítására.

1. Stacionális (helyhez kötött) mérési rendszer
Ezt a stacionális mérési rendszert, minden akusztikai és lengéstechnikai méréshez az elõbb leírt akusztikai mérõhelységben használják. Ilyenek pl. az állóhelyzetben és menetközben történõ zajmérések, hangforrás helyének megállapítása, a kipufogó-ellennyomás és a kipufogók fekvenciától függõ tompító eljárásának méréstechnmikai szimulálása.

2. Mobil (mozgó) mérési rendszer
Ezt a mérési rendszert, amelynél egy kézi számítógép LAN kapcsolaton keresztül kommunikál, reális feltételek mellett utcán használják. Az utcai teszt mérési eredményeit állandóan összehasonlítják a saját mérési szakaszon és a görgõs vizsgapadon mértekkel, hogy így egy optimális eredményhez jussanak.

3. Görgõs vizsgapad
Az akusztikai mérõhelységben található görgõn keresztül reális vezetési helyzetek, mint pl. gyorsulás, konstans-/állandó vezetés és lassulás tetszõlegese emelkedõn, lejtõn szimulálhatók.

Mivel itt egy 2 tengelyes jármûveknek szánt görgõs vizsgapadról van szó, a zaj- és kipufogógáz mérések összkerék hajtású jármûveken is végrehajthatók.
A TORNADO mérési és vezérlési rendszer a reális utcai méréshez elektromos tömeg- és útellenállás szimulálásával figyelembe veszi a különbségeket. A TORNADO lehetõvé teszi az úgynevezett Performance-teszteket, mint pl. a teljesítmény- és a húzóerõ megállapítása, kondicionált helysigéklímánál.


ROMULUS

Az értéknövelés

A Remus évek óta fejleszt a sportkipufogók mellett speciális kipufogókat versenysportokhoz. Az ebbõl nyert ismeretek folyamatosan a szériatermékekben jelennek meg. Emellett a Remus kifejlesztette a ROMULUS-t a legfelsõ autókategóriák részére.
Ez egy mestermû, tiszta nemesacélból, elsõosztályú kipufogótechnikával és megnyerõ optikával. Úgyszólván egy utolsó simítás az Ön felsõ kategóriás kocsijához.Remus


TOP- tulajdonságai

- Fényûzõ kidolgozás - belül és kívül nemesacélból, elektropolírozással kiegészítve
- A ROMULUS hátsó kipufogók original, vagy Remus mellsõ kipufogókkal kombinálhatók
- Teljesítménynövelés, akár 80%-ig csökkentett kipufogó-ellennyomással
- EG-ABE (kivéve a speciális külön gyártmányokat)
- 36 hónap teljes garancia kilométerhatár nélkül
- Nemesacél-végcsövek, magasfényû polírozással és krómozottan
- Szerelés az originál felerõsítési pontoknál
- Individuális és jármûspecifikus kipufogó meghatározás
- A végcsövek igényes és tökéletes formájú kialakítása


REMUS GYÁRI KATALÓGUS

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
3
© 2010-2024 Dinamit Dob