KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Kipufogó szelepkipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Kipufogó szelep


Cut-Out kipufogó-szelep


Ha eddig azon törted a fejed, miképpen lehetne autódon egyszerre nyitott sport kipufogó rendszer, és egy szolídan halk, teljesen széria rendszer, amibõl az adott helyzetnek megfelelõen tudnál választani, akkor megtaláltad amit kerestél.

Az általunk forgalmazott - természetesen amerikai, ott találnak ki ilyeneket emberek - elektronikusan vezérelhetõ kütyüvel akár a piros lámpánál állva is áttérhetsz a vadul üvöltõ sport rendszerre. Egy gombnyomás a hozzá kapott távirányítón, és a kis motorka átkapcsolja a kipufogó rendszerbe iktatott Y elágazást a sport rendszer felé, ezzel megszabadítva a motort a folytástól. A legegyszerûbben az alábbi animációval lehet szemléltetni a dolgot. A kép magáért beszél.


85.000-ft a szelep távirányitós elektronikával + a szerelési költség, ami a beszerelés megoldásától függ. Akár a szabadba is lehet vele nyitni a kipufogó gázokat, mint a mellékelt ábrán. Nagy motoroknak így is szép hangjuk van, mint például az amerikai V8-asoknak. Vagy valamelyik hangtompító dobot esetleg katalizátort egy megkerülõ csõvel kiiktathatjuk, amibe beleépítjük ezt a szelepet. Amikor a szelep zárva van a dobon vagy katalizátoron áramlik a kipufogógáz, mikor nyitva van a kisebb ellenállású megkerülöcsõvõn. Így bármikor tudjuk tetszõlegesen állítani az autónk hangját és teljesítményét.

Webshop[optimalis]

Dinamit

 

Kipufogó szelep Kipufogó szelep Kipufogó szelep Kipufogó szelep

Amelyik autón elfér a gyári kipufogódob mellé egy sportdobot, vagy akár a gyári kipufogórendszer mellé egy sportrendszert készíthetünk, közéjük beépítjük a szelepet.

 

Számtalan lehetõség adódhat a felhasználására, csak a fantáziánk szab határt.

 

Kipufogó szelep  Így néz ki a szett az asztalunkon   Kipufogó szelep

 

Kipufogó szelep

 

Videók a szelepről:

Subari Impreza

Ford Focus TDI

Mercedes CLA 250

Procharger Camaro


 

Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo(kukac)dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
2
© 2010-2024 Dinamit Dob