KezdőlapKépgalériaVideogalériaKrómvég választóAkciók/ÚjdonságokREMUS motortuningChip TuningKomplex TuningPartnereinkKapcsolat
Kipufogó
Gumi-felni szerelés
Egyéb szolgáltatások
Légszűrők
Tuning felszerelések
Utoljára frissült
Játék
Címkefelhő
Olajcsere Turbokipufogó kipufogóvég kipufogódob kipufogócjavítás sportkipufogó kipufogórendszer kipufogószerelés katalizator leömlő
Partnerek

Dinamit

heppydrivers

   
                   
Olajcsere Turbo


oil01.jpg[eredeti]

 

Valvoline Diesel Turbo, és Turbo V

Egy tisztább, egészségesebb dízel motorért!

A korrózió, a kokszlerakódások és az olajsár mind problémát jelentenek az injektoros dízel motorok számára. De a Valvoline Diesel Turbo megoldja a problémát. A különlegesen oxidáció és korrózió megakadályozására kifejlesztett termék tisztán tartja a motort - beleértve a befecskendezõ csöveket és a turbót -, és segít az olajsár lerakódások megelõzésében, amelyek gyûrûberagadást okozhatnak a turbófeltöltõs motorkban.

Kiváló védelem a dízel motorok számára!

A Valvoline Diesel Turbo motorolaj úgy lett kitalálva, hogy kiemelkedõ kopásvédelmet biztosítson minden - dízel motorral szerelt - autónak, kisbusznak és kisteherautónak, legyenek azok turbófeltöltõvel ellátottak vagy sem. Segít megelõzni az oxidációt és a korróziót, és tisztán tartja a motort és a turbót. A Valvoline Diesel Turbo motorolaj használatával Ön biztosítja motorja tisztaságát és lerakódás-mentességét, így nem kell tartani a gyûrûberágódástól turbófeltöltõs motorok esetében. Megelõzi a fekete olajsár képzõdést is. A Valvoline Diesel Turbo motorolaj ipari és "nem közúti" jármûvek számára is megfelelõ.

Diesel Turbo 15W40
- Megfelel az API CG-4 és az ACEA B3 szabványnak
- Gyakorlatilag minden dízel motorhoz
- Megakadályozza a fekete olajsrá képzõdését
- Átlagos és extrém vezetéshez

Diesel Turbo 5W40

- Megfelel az API CF és az ACEA B3 teljesítményszinteknek
- Alkalmazható Unit Injector Diesel (TDI) motorokhoz is
- Kiváló hidegindítási tulajdonságok
- VW 505.01 jóváhagyással rendelkezik

Turbo V motorolaj

A tökéletes sokoldalú!
Különleges összetevõinek köszönhetõen az oxidációgátlás és a turbófeltöltõ csapágyain történõ lerakódás-képzõdés megelõzése mellett, a Turbo V véd a kokszképzõdés ellen, amelyek gyûrûberagadást okozhatnak a turbófeltöltõs motorokban. Egy különleges adalékrendszer és csúcsminõségû alapolajok kombinációjával a Turbo V egy nagy teljesítményû motorolaj, amely megfelel vagy meghaladja a világ vezetõ autó, kisbusz és kisteherautó gyártóinak elõírásait, vonatkozzanak akár benzin, dízel vagy LPG motorokra, turbófeltöltõvel vagy anélkül.

Turbo V 15W40

- Megfelel az API SJ/CG-4 és az ACEA A3/B3 szabványnak
- Megfelel gyakorlatilag minden motorgyártó követelményeinek
- Megelõzi a fekete olajsár képzõdést

<- vissza

Turbo
Webshop
Felhasználónév:
Jelszó:

Kosár
Webshop
Elérhetőségek
Elérhetőségek

 


A csevegõ program segítségével rögtön tudunk kipufogóval kapcsolatos kérdésekre válaszolni. Csak végy fel partnerednek és már kérdezhetsz is.

azonosítónk:
kipufogo@dinamit-dob.hu

Amennyiben nincs MSN programod, innen ingyenesen letöltheted.


Skype Me�
Válthatsz velünk szöveges üzenetett vagy Hívhatsz minket skypon is, van skype telefonunk! Érdeklõdésedet szívesen fogadjuk!

nevünk:
dinamit.kipufogo

Amennyiben nincs skype-od, innen ingyenesen letöltheted.


Hírlevél
Név:

Email:

Keresés
Kulcsszó:
Szavazás
Online felhasználók
11
© 2010-2019 Dinamit Dob